Skräp är inte värdelöst. I en framtida hållbar ekonomi är skräpet istället en tillgång. Att bli av med sitt avfall är inte längre ett nödvändigt ont. Genom återvinning är det istället ett sätt att bidra till en mer hållbar värld, om det görs på rätt sätt.

De flesta företag har som ambition att återvinna ännu mer av sitt avfall.

Är du en av dem så hjälper vi dig gärna att bli bäst i klassen.


Återvinning 


När ni väl beslutat er att återvinna ert avfall kan det vara svårt att hålla koll på hur allt ska sorteras.

Vad räknas som brännbart? Hur gör man med papper med känslig information? Hur gör man med glödlampan? Den uttjänta IT-utrustningen?

Vi hjälper er med att få en återvinningslösning från A till Ö på plats.

Från utbildning och information till personalen till att utrusta ert kontor med rätt utrustning. Standardkärl eller designade kärl som smälter bättre in i kontorsmiljön.

Sedan kommer vår egna trevliga servicepersonal och hämtar ert avfall. Transport till återvinningsstationen sker med våra egna biogasdrivna, helt fossilfria lastbilar.

Till sist får ni en rapport på vad ni återvunnit. Hela kedjan kan även följas digitalt i vår mjukvara eSmart. Där kan ni även skapa egna rapporter och få data in i ert egna miljörapporteringssystem.


LÄS MER

Image

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter