Win - win
återvinn!


Ditt avfall är inte värdelöst. Det är en tillgång. När du sorterar så mycket du kan, gör vi det vi kan. Vi kommer och hämtar ert avfall och ser till att det går till återvinning. Tillsammans bidrar vi till en cirkulär ekonomi. 

Vi hämtar ditt avfall!


Känns avfallshanteringen som en djungel och är du osäker på om du uppfyller lagar och krav kring sortering? Ingen fara. Vi hjälper dig. 


Så här går det till:

  1. Vi analyserar ert nuläge och era behov. Vad för material slänger ni, vad ska ni ha för fraktioner/kärl, hur ofta ska det hämtas, skyltar osv.
  2. Presenterar en helhetslösning för er återvinning /avfallshantering
  3. Vi kommer med våra fossilfria lastbilar och hämtar ert avfall.
  4. En rapport på vad ni har återvunnit (och annan bra statistik) finns att hämta i vår kundportal eSmart, alternativt får du en rapport på mail. Värdefullt för er rapportering och er hållbarhetskommunikation.

För att sprida kunskap och öka medvetenheten utbildar vi gärna medarbetare! 


Kontakta mig

Har du frågor om farligt avfall?


Bli klokare

Vill du att vi hämtar sekretess?


Snabb Offert


Snygga kontor behöver snygga möbler


Designade för att vara synliga och uppmuntra till att återvinna. Praktiskt, enkelt och snyggt. Slå ihop det och du har Smart Design. Vi har något för alla kontor. 


Hitta din miljömöbel

Allt du behöver finns i eSmart


Tänk dig en kundportal som ger dig överblick, statistik och kontroll över ert arbete med avfallshantering/återvinning och återanvändning. Som är tidsbesparande för er rapportering. Säg hej till eSmart™.  


Läs mer om eSmart


eSmart App förenklar allt 


Med eSmart app laddar du enkelt upp en bild på allt som du vill att vi hämtar, väljer hämtställe, kontaktperson och sen är det klart. Vi är på väg! Ladda ner eSmart app och logga in med dina kunduppgifter. Supersmidigt!


Google Play
Appstore