Cirkulära projekt

Vid flytt eller omorganisation passar många företag på att förnya sin kontorsinredning. Vi står till tjänst med cirkulära projekt som innebär tömning, återvinning och försäljning av möbler och inredning i samband med flytten.

Vi är experter inom återvinning och återbruk och har samarbetspartners inom flyttverksamhet, flyttstädning samt kontakter inom offentlig sektor. Det möjliggör att möbler i bra skick kan säljas eller doneras vidare till skolor eller ålderdomshem. Vi ansvarar även för kontakt med sekundära återbrukstjänster för att så mycket material som möjligt kan komma till nytta hos andra verksamheter. Projektet sammanfattas i en gedigen hållbarhetsrapport där siffror för samtliga tjänster, åtgärder och artiklar redovisas. Ett hållbart upplägg för både verksamhet och miljö.
Image

Cirkulära projekt - Så går det till

För att ett cirkulärt projekt ska fortskrida så effektivt och enkelt som möjligt så förhåller vi oss till följande protokoll.

Inför flytten

Tillsammans med er så planerar vi och kommer överens om ett fungerande upplägg inför den kommande flytten.

Inventering

Vi går igenom och inspekterar möbler och inredning som ska flyttas, återvinnas eller säljas vidare.

Nedmontering, återvinning och försäljning

Enligt överenskommet upplägg så monterar vi ner och flyttar, återvinner eller säljer vidare möbler och inredning inför flytten.

Montering och uppackning

Vid önskemål kan vi även erbjuda assistans med montering och uppackning av möbler och inredning i de nya lokalerna.

cirkulära projekt

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter

Kontakta oss om cirkulära projekt    FAQ - Cirkulära projekt