Destruktion av papper


Destruktion av papper är något vi är experter på. Smart Recycling tar inte bara hand om din destruktion av papper – vi gör allt för att ta hand om dig som kund också. Det är inte alltid en självklarhet i återvinningsbranschen, men hos oss kommer du som kund alltid i första hand. Våra bilar kommer när vi lovar och vi svarar när ni ringer.

Vi erbjuder förstklassig destruktion av papper


Skulle någonting mot förmodan inte fungera gör vi allt för att lösa problemet – snabbt och bra. Vi vill också att det bokstavligt talat ska vara ett rent nöje att anlita Smart Recycling för destruktion av papper. Därför ser vi till att våra miljöstationer och soprum hela tiden är så rena och prydliga som möjligt.

I samarbete med miljön

Vi arbetar hårt för att ligga i framkant när det gäller vårt miljöarbete. Konkret strävar vi efter bästa möjliga miljömässiga omhändertagande av allt avfall samt planerar aktivt alla transporter så effektivt som möjligt.


BOKA DEMO

Om oss
Vi som grundat Smart Recycling har våra rötter i resebranschen. För våra kunder på den tiden färgades upplevelsen mer av antalet soltimmar och hög service än själva transporten till resmålet.

Vädret kunde vi aldrig påverka, men med hög tillgänglighet, snabbhet och ett trevligt bemötande gjorde vi allt för att alla semesterfirare skulle få en så skön semester som möjligt.

Samma inställning har vi tagit med oss till återvinningsbranschen. Det är med den
ambitionen vi vill få förtroendet att ta hand om återvinningen för just ditt företag eller
din fastighet.

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter