Hållbarhetsarbetet ska vara enkelt!

Vi är så mycket mer än ett återvinningsföretag.
Det som driver oss beyond är företagens behov för ett enklare hållbarhetsarbete. Vårt mål är att så lite material som möjligt går till spillo. Att varje resurs får leva vidare.

 


Om företaget

Allt började med ett leende och en liten skåpbil. 

Företaget grundades 2009 av Jakob Ribbing med rötter i resebranschen. Därifrån tog han med sig ledorden hög tillgänglighet, snabbhet och ett trevligt bemötande. Han startade företaget med ambitionen att hjälpa kunder att bli bäst på hållbarhet och att förändra en bransch som kantades av dålig service och brist på innovationskraft. 

År 2013 fick Jakob utmärkelsen "Stockholms mest företagsamma person" av Svenskt Näringsliv. 

Om företaget
Vår vision är att göra hållbarhet enkelt och lönsamt för företag genom smidig avfallshantering, effektiv återvinning och transparent rapportering.

Idag erbjuder vi tjänster för avfallshantering, återvinning, sekretesshantering, återanvändning och rapportering. Vi flyttar kontor och företag. Vi ser till att gamla saker, möbler och utrustning får fortsätta sin dans i en ny era av nytta och värde. Vi föreläser och utbildar för att öka kunskapen om det cirkulära samhälle vi tror är framtiden

I samarbete med miljön och samhälle
Vi lever som vi lär och genom att vara diplomerad i Svensk Miljöbas säkerställer vi att vi arbetar systematiskt med miljöförbättringar. Vi är anslutna till kollektivavtal och medlemmar i branschorganisationen Återvinningsindustrierna. 

Våra värderord

Walk the talk. För oss är våra värdeord - värdefulla. I våra vardagliga handlingar, i vår kommunikation och i styrande beslut. Det betyder olika, för vi alla är olika. För dig som jobbar med oss är detta din vardag, för dig som kund är det din upplevelse.  

Hjärta - Engagerad - Lönsam - Pålitlig