Hållbarhetsarbetet ska vara enkelt 

Smart Recycling drivs av övertygelsen att hållbarhetsarbete kan göras mycket mer effektivt, miljöriktigt och roligt. 

På frågan varför vi gör det vi gör: För idag, imorgon och för framtiden. 

 


Om företaget

Allt började med ett leende.

Företaget grundades 2009 av Jakob Ribbing med rötter i resebranschen. Därifrån tog han med sig ledorden hög tillgänglighet, snabbhet och ett trevligt bemötande. Han startade företaget med ambitionen att hjälpa kunder att bli bäst på hållbarhet och att förändra en bransch som kantades av dålig service och brist på innovationskraft. 

År 2013 fick Jakob utmärkelsen "Stockholms mest företagsamma person" av Svenskt Näringsliv. 

Om företaget 

Vår affärsidé är att erbjuda hållbarhetstjänster som förenklar företagets avfallshantering, återvinning, återanvändning och rapportering. Hjälp på traven i företagets strävan mot en hållbar utveckling och för att bidra till en cirkulär ekonomi. 

I samarbete med miljön

Vi lever som vi lär och genom att vara diplomerad i Svensk Miljöbas säkerställer vi att vi arbetar systematiskt med miljöförbättringar. 

Våra värdeord  


Walk the talk. För oss är våra värdeord - värdefulla. I våra vardagliga handlingar, i vår kommunikation och i styrande beslut. Det betyder olika, för vi alla är olika. För dig som jobbar med oss är detta din vardag, för dig som kund är det din upplevelse.  

Hjärta 
Engagerad
Lönsam
Pålitlig

 

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter