Smart Recycling drivs av övertygelsen att hållbarhetsarbete kan göras mycket mer effektivt, miljöriktigt och roligt.

Företaget grundades 2009 av Jakob Ribbing med rötter i resebranschen. Därifrån tog han med sig ledorden hög tillgänglighet, snabbhet och ett trevligt bemötande. Han startade företaget med ambitionen att hjälpa kunder att bli bäst på hållbarhet och att förändra en bransch som kantades av dålig service och brist på innovationskraft. 

År 2013 fick Jakob utmärkelsen "Stockholms mest företagsamma person" av Svenskt Näringsliv. 


Företaget

Smart Recyclings tjänster inrymmer allt från återvinning, återanvändning, säker destruktion av textilier och prototyper till föreläsningar om hållbarhet. I det webbaserade systemet eSmart kan du som kund få statistik på ditt hållbarhetsarbete samt rapporter som förenklar din miljörapportering och din kommunikation med medarbetare och kunder. 

I samarbete med miljön

Vi arbetar hårt för att ligga i framkant när det gäller vårt eget miljöarbete. Konkret strävar vi efter bästa möjliga miljömässiga omhändertagande av allt avfall och återanvänt material samt planerar aktivt alla transporter så effektivt som möjligt. Sjävklart är alla transporter helt fossilfria med våra egna biogasbilar. 

Vision och värderingar 

Image

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter