Sekretess elektronik


Sekretess elektronik finns på kontoret innehåller konfidentiell information som inte blir mindre hemlig för att din elektronik blivit gammal och behöver bytas ut.

Vi på Smart Recycling ser till att elektroniken med hemlig information som finns i ditt företag destrueras på ett säkert sätt. För oss handlar återvinning om att tillhandahålla våra kunder en viktig tjänst med bra service. Att vara lyhörd på dig som kund är en förutsättning för att vi ska kunna ge en så kostnadseffektiv och smidig lösning som möjligt.


Säker återvinning av sekretess elektronik


Vi tycker också att relationer är värda att vårda. Därför är vi noga med att hålla vad vi lovar. Vi ser till att våra bilar kommer på utsatt tid och att det alltid finns någon redo när du ringer och behöver hjälp.

Vi på Smart Recycling har lång erfarenhet av återvinningdestruktion av sekretessbelagd elektronik och andra handlingar som innehåller känslig information. Kärlen vi tillhandahåller är låsta så att ingen obehörig kan komma åt den materialet som ska förstöras. För oss är det viktigt att du känner dig nöjd och trygg med våra tjänster. Det gör några av Sveriges största företag som gett oss förtroendet att ta vara på och återvinna deras känsliga material.

Vill du veta mer om hur vi hanterar sekretess och elektronik? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om våra tjänster.


BOKA DEMO

Snabbt, säkert och kostnadseffektivt – precis så som återvinning ska vara!

Varför välja Smart Recycling?

  • Inga dolda avgifter.
  • Alla nödvändiga tillstånd.
  • Säker återvinning av sekretess elektronik.
  • Hög service.

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter