Sekretesspapper återvinning


Sekretesspapper återvinning med Smart Recycling. Vi ser till att dina konfidentiella handlingar och sekretessbelagda papper destrueras på ett säkert sätt. 


Sekretesspapper återvinning med Smart Recycling. Vi ser till att dina konfidentiella handlingar och sekretessbelagda papper destrueras på ett säkert sätt. Vi har lång erfarenhet av återvinning av konfidentiella dokument och andra handlingar som innehåller känslig information som kan finnas i exempelvis offerter, fakturor och lönedokumentet med mera.

Service är viktigt för våra kunder och för oss. Vi vill att du som kund känner dig trygg särskilt när du anlitar oss för återvinningen av sekretesspapper. Alla våra kärl är låsta så att ingen obehörig kan komma åt dokumenten som ska återvinnas. Vi på Smart Recycling har fått förtroendet att ta vara på konfidentiella handlingar från några av Sveriges största företag och det gör vi gärna även för ditt företag. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur dina sekretesspapper kan destrueras!


BOKA DEMO

Säkert sätt att slänga sekretessmaterial


Papper är ett av de material vi är bäst på att återvinna i Sverige, över 80% går till pappersåtervinning. Det mesta går till tillverkning av wellpapp, förpackningskartong, tidnings- och hygienpapper, men nästan alla pappersprodukter kan tillverkas av återvunnet papper.

Sekretesspapper samlas in i låsta och spårbara kärl och transporteras av säkerhetsklassad personal till vår egen destruktionsanläggning. Hela förloppet kan följas i eSmart där även destruktionsintyg kan laddas ner. Restprodukten går till återvinning.

Varför Smart Recycling?

  • Vi tillämpar inga dolda avgifter.
  • Vi har alla nödvändiga tillstånd.
  • Du får en säker destruktion av sekretesspapper och elektronik.
  • Du får återvinning med hög service.

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter