Sophämtningsföretag Stockholm


Sophämtningsföretag Stockholm med Smart Recycling. Vi är ett flexibelt sophämtningsföretag som erbjuder snabb och kostnadseffektiv sophämtning hos företag i Stockholm. Sophämtning handlar för oss om att ge bra service till våra kunder. Därför är vi noga med hålla vad vi lovar och vi är lyhörda för varje enskild kunds behov och önskemål.

Du bestämmer när, var och hur du vill ha din sophämtning. Vi sköter resten!


Sophämtningsföretag Stockholm med tillstånd att ta hand om avfall


Vi är ett sophämtningsföretag som bryr sig om våra kunder, miljön och medmänniskor. Vi har inga dolda avgifter som exempelvis sorterings- eller framkörningsavgifter, eftersom vi tar för givet att du som kund vill veta vad du betalar för. Du betalar heller ingen hyra av kärl som du lånar av oss.

Vi har alla nödvändiga tillstånd för att sköta sophämtning för företag i Stockholm och arbetar med miljö och socialt ansvar i fokus. Det gör vi genom att i första hand försöka donera möbler som ska slängas till välgörenhet och ge bort 100 % av den pant vi samlar in. Vi anser också att du förtjänar en bra kundservice. Därför ser vi till att våra bilar kommer när vi lovar och det alltid finns alltid någon redo att hjälpa dig när du ringer.

Behöver du boka sophämtning till ditt företag i Stockholm? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om våra tjänster.


BOKA DEMO

Varför Smart Recycling?

  • Vi tillämpar inga dolda avgifter.
  • Vi har alla nödvändiga tillstånd.
  • Du får en säker destruktion av sekretesspapper och elektronik.
  • Du får återvinning med hög service.

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter