Allt fler företag upptäcker affärsmässiga fördelar med att ta ett aktivt miljöansvar. Det ger en ökad möjlighet att attrahera, motivera och behålla kunder och medarbetare och är ofta en del av företagets CSR-arbete (Corporate Social Responsibility). Vi kan hjälpa till att analysera just ditt företags resurser och förutsättningar för att ni ska bli mer cirkulära och öka engagemanget internt.

Vi utbildar och föreläser


Vad händer med pappret som hamnar i papperskärlet eller kartongerna som sorteras i köket? Hur ser processen ut när gammal IT-utrustning går till återanvändning? Vad går att återvinna och återvända?

Vad kan vara bra att tänka på när ni ska rensa ut inför semestern på kontoret? Vilka möbler, saker eller utrustning har ett värde och kan gå tillbaka in i den cirkulära ekonomin?

Responsen från våra kunder är att en föreläsningsserie gör miljöarbetet roligare och resulterar i mer engagerade medarbetare.


KONTAKTA MIG
Image

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter