Återvinningsföretag Solna


Återvinningsföretag Solna hos Smart Recycling. För oss är det ett rent nöje att ta vara på och återvinna ditt skräp! Smart Recycling är ett flexibelt återvinningsföretag Solna med kunder över hela Stockholm. Vi anser att återvinningsbranschen i allra högsta grad är en servicebransch, därför är vi noga med att hålla vad vi lovar. Som kund hos oss kommer du märka att våra bilar kommer på utsatt tid och att det alltid finns någon till hand när du ringer och behöver hjälp.

Återvinningsföretag Solna som bryr sig om miljö och medmänniskor


Smart Recycling är ett företag med stort samvete och som vår kund är du med och gör skillnad för både människor och miljö. När vi hämtar exempelvis möbler försöker vi alltid i första hand att donera dem till värlgörenhetsorganisation. Dessutom ger vi bort 100 % av den returpant vi samlar in till Stockholms Stadsmission och deras verksamhet för utsatta barn och unga.

Förutom det uppenbara med återvinning av saker som annars bara slängs, präglas vårt arbetsätt av ett starkt miljötänk där vi till exempel aktivt planerar våra transporter så effektivt som möjligt för att minimera vårt Co2-utsläpp.


BOKA DEMO

Varför Smart Recycling?

  • Vi tillämpar inga dolda avgifter.
  • Vi har alla nödvändiga tillstånd.
  • Du får en säker destruktion av sekretesspapper och elektronik.
  • Du får återvinning med hög service.

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter