Kontorsåtervinning handlar om mer än kontorspapper, det täcker in flera sorters avfall – allt från burkar, wellpapp, trasiga skärmar och möbler till skrivarpatroner och lysrör. Men det är inte alltid som medarbetarna har lust att gå till köket eller ner i källaren för att lämna sitt skräp och sina saker.

Med återvinningsmöbler som är snygga och smälter in i kontorsmiljön kan återvinningen bli en naturlig del av kontorslivet. 


Smart Design


Våra specialdesignade återvinningsmöbler för kontor kallar vi Smart Design. 
Genom ett dedikerat samarbete med ledande leverantörer av återvinningsmöbler kan vi erbjuda marknadens mest attraktiva produkter. Bra design men även bästa möjliga funktion och hållbarhet. Vi hjälper dig att skapa ditt drömkontor. 
 
Alla möbler går att anpassa, kombinera och bygga till. På så vis blir de långsiktiga och hållbara – en vinst för både er och miljön.
 
Hör av dig till oss med dina egna tankar och idéer så hjälper vi dig att ta fram framtidens återvinningsmöbler för ditt kontor. 
 
Vi erbjuder möbler för köp eller leasing. Det som passar er bäst.

Designkärl HEX PDF
Produktkatalog Designmöbler 2023 PDF
KONTAKTA MIG

Image
Image

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter