Återvinningskärl


När du anlitar Smart Recycling ingår våra klassiska återvinningskärl i priset. De är diskreta, tåliga och tydligt markerade så att rätt material hamnar i rätt kärl. Återvinningskärl levereras till dig i olika storlekar och varianter efter de behov och önskemål som finns.


Våra olika återvinningskärl


För oss är det viktigt att du som kund känner dig nöjd med oss. Därför satsar vi på service där vi är noga med att hålla vad vi lovar, att våra bilar kommer på utsatt tid och att det alltid finns någon redo när du behöver hjälp. Exempelvis när du snabbt behöver extra byte av dina återvinningskärl.

Dessutom bryr vi oss om miljön och våra medmänniskor och donerar i första hand pantpengar och sådant som ska slängas till välgörenhetsorganisationer.


BOKA DEMO

Varför Smart Recycling?

  • Vi tillämpar inga dolda avgifter.
  • Vi har alla nödvändiga tillstånd.
  • Du får en säker destruktion av sekretesspapper och elektronik.
  • Du får återvinning med hög service.

Smart Recyclings standardiserade kärl kan användas för insamling av exempelvis papper, brännbart, plast, glas med mera. Vi tillhandahåller också våra kunder med särskilda kärl för hantering av konfidentiella dokument. Dessa sekretesskärl är försedda med lås så att ingen obehörig kan komma åt känslig information som ska destrueras. Större kärl som rymmer upp mot 660 liter, burstationer och holklådor för miljöstationer och återvinningsrum har vi naturligtvis också när du behöver det.

Förutom våra klassiska standardiserade kärl som du lånar gratis av oss finns även mer eleganta alternativ för dig som ser möjligheten att inreda med dina kärl. Genom oss kan du nämligen köpa designade och moderna kärl samt miljöstationer från Trecé och Box it Design. Det är vad vi kallar att återvinna med stil!

Vill du veta mer om våra tjänster och produkter? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer. Välkommen!

När du anlitar Smart Recycling ingår våra klassiska kärl i priset. De är diskreta, tåliga och tydligt markerade så att rätt material hamnar i rätt kärl. Kärlen levereras till dig i olika storlekar och varianter efter de behov och önskemål som finns.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig nöjd med oss. Därför satsar vi på service där vi är noga med att hålla vad vi lovar, att våra bilar kommer på utsatt tid och att det alltid finns någon redo när du behöver hjälp. Exempelvis när du snabbt behöver extra byte av dina kärl.

Dessutom bryr vi oss om miljön och våra medmänniskor och donerar i första hand pantpengar och sådant som ska slängas till välgörenhetsorganisationer. Är du redan kund hos oss loggar du in här!

Återvinningskärl

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter