Avfallshantering företag Stockholm


Avfallshantering företag Stockholm med Smart Recycling. Vi anser att avfallsbranchen i alla högsta grad är en servicebransch. Därför är vi noga med att hålla vad vi lovar och vi är lyhörda för varje enskild kunds behov och önskemål vad gäller avfallshantering företag Stockholm. Service är viktigt för våra kunder och för oss. Som kund hos oss kommer du märka att våra bilar kommer på utsatt tid och att det alltid finns någon redo att hjälpa dig när du ringer. Snabbt, tryggt och kostnadseffektivt.

Varför anlita Smart Recycling för avfallshantering företag Stockholm?


  • Inga dolda avgifter. Vi tar för givet att du som kund vill veta vad du betalar för. Därför tillämpar vi inga dolda kostnader som exempelvis sorterings- eller framkörningsavgifter. Och du betalar ingen hyra av kärl. Dessa lånar du av oss.
  • Vi har alla nödvändiga tillstånd och arbetar med miljö och socialt ansvar i fokus.
  • Hög kundservice. Våra bilar kommer när vi lovar och det alltid finns alltid någon redo att hjälpa dig när du behöver.

BOKA DEMO

Smart Recycling erbjuder bland annat vid flytt till nya kontorslokaler, när ett förråd ska tömmas eller vid tillfällen då ditt företag behöver bli av med annat löst avfall.

Som kund hos oss har du möjlighet att göra skillnad för människor och miljö. När du anlitar oss för att hämta möbler som ska slängas försöker vi alltid i första hand donera allt av intresse till välgörenhetsorganisationer. Vi donerar också 100 % av den returpant vi samlar in till Stockholms Stadsmission och deras verksamhet för utsatta barn och unga.

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter