Kontorsåtervinning Stockholm


Kontorsåtervinning Stockholm med Smart Recycling. Snabbt, smidigt och kostnadseffektivt – så ska kontorsåtervinning vara! I alla fall enligt oss på Smart Recycling.

För oss handlar kontorsåtervinning om att tillhandahålla en viktig service som våra kunder kan lita på. Vi är lyhörda för dig som kund och börjar alltid ett uppdrag med att lägga upp en plan för hur den löpande kontorsåtervinningen ska skötas. Genom att ta reda på hur ofta eller sällan kärlen bör bytas och vilken typ av material som ska återvinnas kan vi anpassa avtalet så att du får en så kosntadseffektiv kontorsåtervinning som möjligt.


Kontorsåtervinning Stockholm innebär:


  • Inga dolda avgifter. Vi tar för givet att du som kund vill veta vad du betalar för. Därför tillämpar vi inga dolda avgifter som exempelvis sorterings- eller framkörningsavgifter. Och du betalar ingen hyra av kärl du lånar av oss.
  • En säker kontorsåtervinning. Vi har alla nödvändiga tillstånd och arbetar med miljö och socialt ansvar i fokus.
  • Hög kundservice. Våra bilar kommer när vi lovar och det alltid finns alltid någon redo att hjälpa dig när du ringer.

BOKA DEMO

Smart Recycling erbjuder kontorsåtervinning av bland annat elektronik, toners, pallar, wellpapp, glödlampor och ljusrör samt batterier, returpant, glas, plast, metall med mera.

Vi utför också säker destruktion av konfidentiella handlingar och sekretessbelagd elektronik. Bland våra kunder för kontorsåtervinning finns några av Sveriges största företag vilket vi ser som ett kvitto på att vi gör något bra.

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter