Sekretess hämtning


Sekretess hämtning med Smart Recycling. Vi tar inte bara hand om ditt avfall – vi gör allt för att ta hand om dig som kund också. Det är inte alltid en självklarhet i återvinningsbranschen, men hos oss kommer du som kund alltid i första hand. Våra bilar kommer när vi lovar och vi svarar när ni ringer.

Sekretess hämtning i samarbete med miljön


Sekretesshantering av papper, prototyper eller digitalt material


Papper är ett av de material vi är bäst på att återvinna i Sverige, över 80% går till pappersåtervinning. Det mesta går till tillverkning av wellpapp, förpackningskartong, tidnings- och hygienpapper, men nästan alla pappersprodukter kan tillverkas av återvunnet papper.

Sekretesspapper samlas in i låsta och spårbara kärl och transporteras av säkerhetsklassad personal till vår egen destruktionsanläggning. Hela förloppet kan följas i eSmart där även destruktionsintyg kan laddas ner. Restprodukten går till återvinning.

Begagnad IT-utrustning såsom hårddiskar, surfplattor, bärbara datorer och mobiltelefoner eller annan hårdvara, t ex prototyper, kan destrueras fysiskt genom att vi krossar hårdvaran och låter restprodukten gå till materialåtervinning.

Vi kan även destruera mjukvara med hjälp av certifierad raderingsmjukvara där enheterna sedan restaureras och får ett förlängt liv hos nya användare.


BOKA DEMO

Ibland innehåller materialet som ska återvinnas eller återanvändas känslig information. I takt med ökade krav på säkerhet och informationsskydd höjs också kraven på sekretesshantering.

Vi hjälper dig att samla in och destruera på ett tryggt och säkert sätt och ser till att materialet återanvänds eller återvinns på bästa sätt.

Skulle någonting mot förmodan inte fungera gör vi allt för att lösa problemet – snabbt och bra. Vi vill också att det bokstavligt talat ska vara ett rent nöje att anlita Smart Recycling. Därför ser vi till att våra miljöstationer och soprum hela tiden är så rena och prydliga som möjligt.

Samtidigt arbetar vi hårt för att ligga i framkant när det gäller vårt miljöarbete. Konkret strävar vi efter bästa möjliga miljömässiga omhändertagande av allt avfall samt planerar aktivt alla transporter så effektivt som möjligt.

Varför Smart Recycling?

  • Vi tillämpar inga dolda avgifter.
  • Vi har alla nödvändiga tillstånd.
  • Du får en säker destruktion av sekretesspapper och elektronik.
  • Du får återvinning med hög service.

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter