Sophantering Stockholm


Sophantering Stockholm med Smart Recycling. Vi kan sköta din sophantering löpande eller finnas till hands för engångstömningar exempelvis när ditt företag planerar en flytt, när gamla förråd ska tömmas eller då du behöver bli av med annat löst avfall.

Snabb och smidig sophantering i Stockholm


Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar inom hållbarhet för kontor och kommersiella fastigheter. Vi är älskade av våra kunder och dess medarbetare för att vi har miljö och service i fokus, kommer när vi lovar och att det alltid finns någon redo att hjälpa dig när du ringer.Vi är ett företag som värdesätter service och det kommer du som kund att märka då våra bilar kommer när vi lovar och att det alltid finns någon redo att hjälpa dig när du ringer.

Vi arbetar också för att skapa en bättre miljö för våra medmänniskor genom att donera pantpengar samt möbler till välgörenhet.

Vill du ha en kostnadseffektiv sophantering i Stockholm som man kan lita på?

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om våra tjänster. Välkommen!


BOKA DEMO

Hållbarhet har aldrig varit enklare! Återvinning, återbruk, destruktion, statistik och rapporter på ert miljöarbete och allt du behöver för att vara hållbar och bidra till en cirkulär ekonomi.

Varför Smart Recycling?

  • Vi tillämpar inga dolda avgifter.
  • Vi har alla nödvändiga tillstånd.
  • Du får en säker destruktion av sekretesspapper och elektronik.
  • Du får återvinning med hög service.

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter