Hämtning av sekretessmaterial


Smart Recycling tar inte bara hand om ditt avfall – vi gör allt för att ta hand om dig som kund också. Det är inte alltid en självklarhet i återvinningsbranschen, men hos oss kommer du som kund alltid i första hand. Våra bilar kommer när vi lovar och vi svarar när ni ringer.

Ett rent nöje med hämtning av sekretessmaterial


Skulle någonting mot förmodan inte fungera gör vi allt för att lösa problemet – snabbt och bra. Vi vill också att det bokstavligt talat ska vara ett rent nöje att anlita Smart Recycling. Därför ser vi till att våra miljöstationer och soprum hela tiden är så rena och prydliga som möjligt.

samarbete med miljön. Samtidigt arbetar vi hårt för att ligga i framkant när det gäller vårt miljöarbete. Konkret strävar vi efter bästa möjliga miljömässiga omhändertagande av allt avfall samt planerar aktivt alla transporter så effektivt som möjligt.


BOKA DEMO

Sekretesspapper samlas in i låsta och spårbara kärl och transporteras av säkerhetsklassad personal till vår egen destruktionsanläggning. Hela förloppet kan följas i eSmart där även destruktionsintyg kan laddas ner. Restprodukten går till återvinning.

Begagnad IT-utrustning såsom hårddiskar, surfplattor, bärbara datorer och mobiltelefoner eller annan hårdvara, t ex prototyper, kan destrueras fysiskt genom att vi krossar hårdvaran och låter restprodukten gå till materialåtervinning.

Vi kan även destruera mjukvara med hjälp av certifierad raderingsmjukvara där enheterna sedan restaureras och får ett förlängt liv hos nya användare.

Välj Smart

Kundunik statistik & rapportering - Skräddarsydda lösningar - Alla nödvändiga tillstånd - Hög kundservice - Fossilfria transporter