Missa inte vårt kommande webbinarium!

En hållbarhetsstrategi är en central pusselbit hos ett ansvarstagande företag, där tydliga prioriteringar och avgränsningar är A och O. Vi presenterar fem konkreta tips på hur din verksamhet får fart på hållbarhetsarbetet och säkerställer regelefterlevnad.

En vanlig prioritering är hållbar konsumtion och produktion som har direkt koppling till Förenta nationernas globala mål 12. Målet handlar om allt från inköp och avfallshantering till hur du kan uppmuntra till hållbart företagande och hållbara livsstilar. Oavsett om målet är en prioritering hos din verksamhet eller inte, så finns det nya krav på området som är viktiga att känna till.

Linnea Eriksson och Therese Svensk från PURE ACT delar med sig av sina tips och råd som sätter fart på hållbarhetsarbetet på just er verksamhet. Kenneth Jespersen från Smart Recycling informerar om den nya avfallsförordningen och den utökade anteckningsskyldigheten för farligt avfall som påverkar i stort sett alla svenska företag.

Här får du svar på:

  • Hur du kan identifiera fokusområden som passar din verksamhet
  • Hur din verksamhet kan bidra till en hållbar konsumtion och produktion
  • Hur avfallsförordningen och anteckningsskyldigheten påverkar din verksamhet

Datum, tid och plats
Webbinariet sker digitalt via Teams onsdag den 5 maj klockan 13.00–14.00.
En inbjudningslänk skickas ut dagen före webbinariet, tisdag den 4 maj.

Övrig information
Är du drivande eller ansvarig över din verksamhets hållbarhets- och miljöarbete? Har du en ledande befattning i din verksamhet? Då är detta webbinariet för dig. Presentationen pågår i cirka 40 minuter och följs av en frågestund på 20 minuter.

Varmt välkommen med din anmälan!