Wow! Vi blev Årets Hållbara Företag

Årets Hållbara Företag - Smart Recycling

Stolta och glada fick vi ta emot det fina priset ”Årets Hållbara Företag” på årets Näringslivsgala. Ett pris som kommunen delar ut till ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som har bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i.

Motiveringen:

”Smart Recycling har genom innovation bidragit till att minska miljöbelastningen och inspirerat andra företag att följa deras exempel. Deras vision är att erbjuda helhetslösningar för sina kunder genom utbildning inom hållbarhet. Själva imponerar de genom att använda fordon som drivs av 100 % biogas vilket garanterar en fossilfri logistik för alla transporter. Denna åtgärd visar deras engagemang för att minska sin egen miljöpåverkan och leva upp till de högsta hållbarhetsstandarderna som finns. Genom sitt innovativa tillvägagångssätt och dedikation till hållbara affärsmetoder tilldelas Smart Recycling priset Årets hållbara företag”

Tusen tack Företagarna Upplands-Bro, Näringslivet i Upplands-Bro kommun och Damernas Affärsnätverk. Det här är stort för oss!

På bild syns bara några glada medarbetare, men bakom det fina priset hittar du 32 hjältar som varje dag arbetar med att hjälpa våra kunder att minska sin miljöpåverkan.